BCR Asigurari este permanent alaturi de cei care au suferit pagube in urma calamitatilor naturale ce s-au abatut recent asupra mai multor judete ale tarii, cu precadere in Moldova.

Analizand cu operativitate, ca intotdeauna, toate cazurile de calamitate in care au fost implicati clientii sai care au contractat polite de asigurare, BCR Asigurari a avizat daune de peste 16 miliarde lei vechi.

Cateva zeci de familii au si primit despagubiri pentru a-si reface bunurile asigurate, aproape 3,5 miliarde de lei vechi fiind deja platite de BCR Asigurari ca urmare a calamitatilor naturale din perioada martie-iulie 2005. Platile vor continua in perioada imediat urmatoare.

Pe langa obligatiile contractuale asumate, BCR Asigurari a sustinut si sustine eforturile comunitatilor locale in situatii critice.

BCR Asigurari a fost alaturi de sinistrati si de familiile greu lovite de furia naturii care a afectat aproape intreaga tara, in consonanta cu celelalte societati componente ale Grupului BCR care au reactionat cu aceeasi promptitudine, prin organizarea si finantarea mai multor transporturi de ajutoare pentru acele zone din tara unde s-au inregistrat pagube catastrofale.