Rezultatele sondajului initiat de Hotnews.ro privind controversatul test din Germania la care a fost supus Loganul arata ca Dacia Logan este considerata o masina nesigura. Comentariile cititorilor sunt insa impartite si pline de argumente interesante.

Din cei 2012 cititori care au raspuns la intrebarea "Ce parere aveti de testul facut in Germania unde Logan s-a rasturnat la 65km/h?", 974 au ales varianta "Loganul este o masina nesigura",

858 au considerat ca "A fost o 'facatura' a germanilor in razboiul de pe piata automobilelor", in timp ce doar 180 cred ca e "Un joc facut de Renault, deranjati de cresterea vanzarilor Logan fata de Renault Clio".

Opiniile cititorilor Hotnews.ro despre testul cu Loganul rasturnat la 65km/h

"Loganul este o masina f proasta (dpdv al raportului pret/calitate) lucru stiut dinaintea rasturnarii lui la 65 Km/h. Asta nu face decat sa aduca un argument in plus."

Mocanu Irina, publicat: 28-Jul-2005 11:41

"Dacia Logan concureaza cu VW Fox pe piata germana. Fox schimba modelul Lupo, care a fost o masina ce s-a vandut prost.

Asa ca este de inteles nervozitatea celor din Germania. Ce parere aveti de VW Vento privind testul Elanului?"

Cornel Radu, publicat: 28-Jul-2005 12:14

"Le sta in gat orice realizare a celor considerati la "periferia Europei" !

Puternicul complex de superioritate al occidentalilor sufera enorm... Ar dori doar sa le stergem WC-urile!"

Holden, publicat: 29-Jul-2005 01:47

"E prea banal pentru a-i crede pe nemti implicati intro asemenea poveste. Marcile lor sunt, oricum, foarte bine vandute. Nici nu trebuie sa fie neaparat vreun parsiv de francez in gainaria asta. Poate fi orice firma a carei piata este amenintata de pretul Logan-ului.

Problema este ca si in occident, un anume segment de piata isi reorganizeaza bugetul propriu si astfel pretul Logan-ului, cu toate pacatele lui, este tentant, mai ales daca treci de la un automobil la altul din doi in doi ani.

Cei de la Dacia nu au incercat niciodata sa spuna ca acest autoturism reprezinta un inceput, ca sunt inca foarte multe lucruri de schimbat, ca sunt multe puncte slabe, dar ca pretul este incantator, mai ales pentru cei care conduc mai asezat, cu familia alaturi.

Mai spun ei ca niciodata nu au pretins ca Logan ar putea primi mai mult de 3 stele. Asta e ! Sigur ca e greu de inghitit un asemenea pret. E avantajul incepatorului."

Alexandru Lucia, publicat: 29-Jul-2005 12:04

"Este un lucru cert ca prin aparitia Loganului s-a zguduit piata auto internationala. Romanii, impreuna cu francezii au surprins pozitiv toti constructorii de masini si, in mod normal s-a starnit invidia mondiala!

Sunt posesoarea unui logan ambition de 5 luni si sunt ffff multumita. Inainte de a achizitiona aceasta masina (pt. ca eram sceptica ) am consultat multi specialisti de pe piata auto. Sunt o femeie care se pricepe la mecanica si conduce de 12 ani non-stop toate marcile de masini. Parerea mea este ca cei de la Dacia nu trebuie sa se descurajeze. Succes!"

Amalia Murariu, publicat: 29-Jul-2005 17:35

"Ar fi pacat sa credem ca exista nemuritorul Logan si restul. Din pacate suntem deocamdata la cotitura unde s-a rasturnat si masina noastra nationala. In momentul in care in Germania s-au vandut 500 de masini ar fi o utopie sa credem ca prin vanzarile glorioase facute de Dacia am periclita industria germana de automobile, iar din aceasta cauza nemtii s-au pus pe treaba distrugand mitul Logan.

Treziti-va oameni buni !"

Gabi Dumitras, publicat: 31-Jul-2005 07:36

"Din moment ce s-a mai facut exact acelasi test si in suedia cu rezultate pozitive, si avand in vedere ca germanii de la ADAC au "avut grija" ca la finalul testului sa recomande oamenilor sa cumpere mai degraba o masina sec hand (adica exact segmentul de piata lovit de logan vezi golf3-4)este absolut CLAR ca a fost o facatura nesimtita pentru stricarea imaginii.

Varianta cu joc facut de renault e o aberatie imposibila si nu trebuia sa fie inclusa in sondaj ca optiune."

Paul Lozba, publicat: 1-Aug-2005 12:43