Acu'....cei 65 de ani de comunism...nu stiu cum sa zic ....dar a lasat o puzderie de partide facute cam pe acelasi calapod....iar, nu incape indoiala, ca va trebui sa apara si un partid al tinerilor, care sa raspunda si doleantelor lor, sa nu aiba in functiii tot fosti activisti care isi vad interesul..

Adica, un partid care sa se ocupe si de TINERI, de educatia si nevoile specifice varstei, cu bune si rele. Dupa PAREREA MEA, AZI nici un partid incepand cu noua dreapta si terminand cu psd, pd sau liberali, nu corespund acestor deziderate.

Proclamat de centru stanga, in realitate psd este o dictatura pur comunista; proclamat de centru dreapta, in realitate liberalii s-au adaptat la centru-stanga chiar ushor la stanga; proclamat de dreapta, de fapt noua dreapta nu se stie ce hram poarta, daca nu cumva este tot o manareala psd....

Prin urmare nu se poate spune ca este un partid de dreapta in Ro, astfel ca toata balanta politica atarna greu la stanga.

Solutia? Partidele de extrema dreapta sunt interzise, dar cele de extrema stanga isi disputa locurile in parlamentul Ro din 2005 ! ! ! Nu sunt membru nici unui partid, insa daca situatia din Ro se mentine in continuaresau mai rau se deterioreaza in favoarea psd, s-ar parea ca vom fi stersi poate si de pe viitoarea harta a rusiei...

A europei spuneti? Orice gospodarie are grajdul si wc-ul in fundul curtii, cat mai departe de casa.... Cum va puteti imagina ca WCul europei ar putea fi polonia, cehia sau ungaria? Sunt niste tari pt care am tot respectul.

Cum sa existe cersetori si mizerie langa tunul Eifel sau in Dusseldorf spre exemplu? De ce sa nu li se asigure acestor sarmani conditii de viata pe plaiuri mioritice care sa stea sa vanda deseuri feroase si radioactive?

Cat despre cei care pleaca in concediu, la mare sau sub nuc, le urez tuturor concediu placut si sa dea Domnu vreme buna.. Cat ma priveste, de vreo 5 ani nu am concediu

Si daca acest partid nu este astazi, el va trebui creat daca e nevoie.

Insa realitatea e ca majoritatea dintre noi suntem niste impotenti castrati cu secera si ciocanul, inapti de a ne implica intr-o baltoaca seaca, cu atat mai putin in vartejul politic... Inteleg ca tuturor ne convine acest "loc de dat cu capul", acest forum de masturbare intelectuala (oare?)....si cam atat.

Intr-o tzara ruso-jidoficata, unde golanii cu tupeu au fost indemnati sa conduca, unde pestii si sutzii sunt pusi prefecti, deputati, sau alti mari politicieni, cred ca deja este tardiv sa mai cerem drepturi, onestitate, corectitudine, dreptul la proprietate. Cu siguranta jaful din Romania nu ar fi fost posibil in orice alta tzara estica.

E dureros sa contabilizam ce a mai ramas dupa 65 de ani de comunism...Nu pot spune nimic. Mai sunt datorii. Romania corecta, viteaza, cu dragoste de munca apartine istoriei de acum 100 de ani.

licrimon2002