Dupa ce a tras la caravana electorala a PNG, Gigi Becali o pune pe Steaua sa faca pipi pe citeva ziare si televiziuni. Iar Steaua se conformeaza pentru ca n-are ce face.

In 1986, cind echipa lui Duckadam, Lacatus, Belodedici, Piturca, Tudorel Stoica si Boloni devenea primul nume din Est care cistiga Cupa Campionilor, Partidul obliga redactia Sportul sa deschida ziarul cu aniversarea PCR, impingind victoria in baza paginii de garda. Era cea mai importanta zi din istoria fotbalului romanesc!

Astazi, Gigi Becali vrea sa fie mai tare decit Ceausescu si sa scoata Steaua de tot din Gazeta Sporturilor, lucru care nu i s-a intimplat nici unui club in istoria de 80 de ani a ziarului!

Ceea ce n-a inteles accidentul istoric care patroneaza astazi Steaua e ca embargoul sau va fi unul fara efect. Alaturi de alte institutii media, "Gazeta" va ataca embargoul si, pina cind se va lua o decizie, va intra pe stadion incognito.

De asemenea, jucatorii, antrenorii si suporterii din Ghencea pot fi siguri ca atitudinea ziarului va fi una obiectiva si de acum inainte. Nu confundam birjarul cu drumul. Iar Steaua, ca orice echipa din tara, asta este: un drum catre performanta, civilizatie si bucuria fanilor.