Xerox prezinta, pe piata romaneasca, imprimanta laser Phaser 6350, destinata birourilor mici si medii care au nevoie de tiparire color de calitate la viteza mare.

Xerox Phaser 6350 atinge o viteza de tiparire de 36 de pagini pe minut. Viteza de imprimare a primei pagini este de 10 secunde, Phaser 6350 fiind capabil sa tipareasca fata-verso automat, fara a fi nevoie de reintroducerea manuala a paginilor.

Un procesor puternic, de 800 MHz, permite chiar tiparirea in timp record a documentelor foarte mari, capacitatea de memorie putand atinge 1 GB. Rezolutia maxima de imprimare este de 2400 dpi, tonerele speciale avand o capacitate de tiparire de pana la 10.000 de pagini.

Phaser 6350 se monteaza in numai cateva minute, prin simpla apasare a unui buton. In plus, cu ajutorul unor programe special concepute, precum PrintingScout, Smart Tray sau PhaserSmart, nu numai tiparirea, ci si starea imprimantei si a consumabilelor pot fi monitorizate direct, prin ferestre dedicate afisate pe ecranul computerului.

Imprimanta are functii USB de conectare in retea. Dotarile standard ale imprimantei contin 2 tavite de alimentare cu capacitate totala de 700 de pagini. Aceasta poate tipari pana la 120.000 pagini pe luna.