Mai multe documente, descoperite abia acum de istorici, completeaza cu informatii uluitoare istoria familiei FUhrer-ului.

Cateva adnotari ale fratelui vitreg al lui Hitler, Alois, povestesc despre atmosfera de teroare ce domnea in casa parinteasca a viitorului dictator: injuraturile tatalui insoteau urletele fioroase ale micului Adolf, care zacea pe podea sub un tir de lovituri din partea parintelui, in timp ce mama incerca sa-l fereasca pe baiat acoperindu-l cu propriul corp.

Sora FUhrer-ului, Paula, scria, in memoriile sale nepublicate, ca era la randul sau des batuta de Hitler, care de mic avea iesiri extrem de violente. Timp de ore intregi, Alois si Paula, impreuna cu mama lor, trebuiau sa asculte monologurile manioase ale lui Adolf.

Paula, care din ordinul lui Hitler purta numele conspirativ "Wolf", s-a logodit cu medicul vienez Erwin Jekelius, acuzat de a fi eutanasiat in jur de patru mii de persoane cu diverse handicapuri. Ea a fost insa impiedicata de Hitler sa se casatoreasca cu acesta, pe motiv ca nu este de dorit ca sora FUhrer-ului sa fie maritata.

Istoricii au mai descoperit la Moscova si data decesului nepotului de suflet al lui Hitler, Heinzi, si anume 31 octombrie 1942, in inchisoarea moscovita pentru VIP-uri Butarka. Tabelele genealogice ale stramosilor lui Hitler, al caror original s-a pierdut, arata ca familia din care provenea acesta avea o inclinatie spre casatorii endogame.

Bunicul sau se numea Johann Nepomuk Huettler, iar bunica, Johanna, era si ea nascuta Huettler. Tatal lui Johann era, in acelasi timp, bunicul Johannei. Adolf insusi si-a ales prima iubita, Geli Raubal, din propria familie. Geli, care era fiica surorii vitrege a lui Hitler, Angela, s-a sinucis ulterior la MUnchen.

Dupa razboi, Alois s-a retras impreuna cu cateva rude indepartate intr-o casa din Hamburg, sub un nou nume, "Hiller". in apropiere de New York traiesc inca trei stranepoti ai lui Hitler, ei propunandu-si sa nu mai aduca pe lume alti descendenti. Aceste dezvaluiri de senzatie vor fi prezentate pe larg intr-un documentar difuzat de postul de televiziune german ZDF.