Celebra trupa O-Zone are mari sanse sa revina in peisajul muzical romanesc, dupa cum sustine revista Xmagazin.

In urma cu cateva saptamani, Dan Balan a fost la Tokyo cu fostul sau coleg de trupa Arsenie, pentru promovarea albumului O-Zone, ajuns in cele din urma si in Japonia.

Acest lucru le-a intarit convingerea celor care cred ca trupa O-Zone se va reuni. De altfel, daca sotia celui de-al treilea membru al trupei, Radu, nu ar fi nascut, acest lucru ar fi fost posibil acolo, pe meleagurile nipone, si poate, de ce nu, in toata lumea, asa cum a fost odata!

Se pare ca liderul formatiei, Dan Balan, planuieste sa revina in Romania la sfarsitul acestei veri si sa refaca ceea ce a fost odata O-Zone.

Dupa despartirea fulgeratoare a celor trei baieti care cantau odata "Dragostea din tei”, melodie ce a facut inconjurul lumii, se pregateste o relansare de zile mari. Deocamdata nu se cunosc foarte multe aspecte, dar suna promitator, dupa cum promite artistul.

America nu-i ca Moldova!

Cu toate ca Dan a incercat sa imbratiseze o cariera solo, la fel ca Radu si Arsenie, s-ar parea ca acest lucru nu da inca roade, iar succesul pe care spera sa-l gaseasca peste Ocean si pentru care a renuntat la O-Zone se lasa insa asteptat.

Acum, dupa cum relateaza revista Xmagazin, Dan Balan s-a intors din America, si-a mutat domiciliul la Chisinau si a pornit un nou proiect muzical in care i-a cooptat si pe doi membri ai trupei Zdob si Zdub.

Genul de muzica pe care-l abordeaza in prezent artistul este total diferit de ceea ce facea O-Zone, Dan cantand acum rock.

Un lucru mai putin stiut este faptul ca Dan Balan a activat inainte de O-Zone intr-o trupa rock, din Moldova, la care a renuntat o data cu intrarea sa in trupa, alaturi de Radu si Arsenie.

Pe vremea cand exista inca O-Zone, Dan ne-a marturisit ca ar vrea sa aduca trupa rock de peste Prut in Romania. S-ar parea ca aceasta este o alta ambitie a moldoveanului, care risca sa devina realitate.