Cea mai sexy consiliera a presedintelui Traian Basescu, blonda Elena Udrea, se da din nou in spectacol alaturi de jurnalistul Robert Turcescu, de data aceasta insa in revista "Tabu".

Cei doi raspund la un set de intrebari comune, in cadrul rubricii denumite "Sexfruntarea". Materialul este ilustrat de o fotografie in care Udrea, imbracata in blugi si maleta neagra, ii intinde doua bile - una alba si una neagra - lui Turcescu.

Consilierul de stat care conduce Cancelaria presedintelui Romaniei si il insoteste pe seful statului in aproape toate vizitele in strainatate raspunde, de exemplu, la intrebarea: "In ce situatie verbul "a baga" este mai onorant decat "a scoate"?".

"Atunci cand se completeaza cu "in buzunar"", raspunde Udrea, a carei avere depaseste un milion de euro.

Tanara consiliera (32 de ani) afirma ca proiectul de lege care ar duce invariabil la satisfactie este cel care ar legifera sloganul "No job, a lot of money, no problems!", adica "Fara slujba, o gramada de bani, fara probleme!".

Ea mai sustine ca "tot ceea ce se scoala deasupra nivelului marii" poate fi considerat "cu certitudine, genial" si se intreaba "unde ramane pasiunea?" in cazul in care boii vor disparea, iar vacile vor fi mai educate in privinta inseminarii artificiale.

Elena Udrea a mai participat la o confruntare cu Robert Turcescu, la emisiunea acestuia de la Realitatea TV. Ea a provocat senzatie cu acel prilej, intrucat nu a stiut ca Norvegia este regat si nu face parte din UE.

Cu toate acestea, ea a continuat sa-l insoteasca pe Basescu in toate deplasarile in strainatate, inclusiv la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE.

La o intalnire cu studentii, seful statului le-a explicat acestora ca a angajat-o pe Udrea pentru ca nu mai dorea ca, la Palatul Cotroceni, sa fie inconjurat doar de "fete acre".