Artistul american Brad Vee Johnson isi promoveaza single-ul "Release the fire" printr-o serie de aparitii live in cluburi dintre cele mai cunoscute din Romania.

Piesa este rezultatul colaborarii dintre DJ Raoul si Brad Vee si este o combinatie originala intre ceea ce putem numi un club house 2005 si un retro al anilor '80.

"Release the fire" vorbeste despre pasiunea care exista in fiecare dintre noi. Totul este sa o lasam sa iasa la iveala in tot ceea ce facem, fie ca e vorba doar de dans, fie ca e vorba de sentimentele nostre cele mai adanci", spune cantaretul.

Brad Vee pregateste, alaturi de trupa sa, primul album, care va aparea cel mai probabil in toamna.

Brad Vee s-a stabilit in Romania anul trecut si, alaturi de patru muzicieni si doi vocalisti, si-a infiintat propriul grup - Brad Vee Johnson Band. Pe langa aceasta, Brad are si o trupa de dansatori, Play, alcatuita din sase persoane.

Printre artistii romani cu care a colaborat pana in prezent se numara Holograf si Nico, iar primul sau album va aparea sub egida casei de discuri Roton.

Brad a inceput sa cante prin baruri newyorkeze inca de la 17 ani, iar la varsta de 21 de ani incepe sa ia lectii de canto cu cantareata de jazz Marie Blake si urmeaza cursuri de teatru la HB Studios din New York cu William Hickey.

Dupa un scurt popas la Paris, Brad ajunge in 1986 in Suedia, la Stockholm, si intra in contact cu avangarda muzicala a acelor ani, lucrand si colaborand cu artisti si muzicieni care aveau sa ajunga ulterior nume de prima mana ale scenei artistice mondiale, printre acestia numarandu-se ABBA, Europe, Roxette, Ace of Base, Dr. Alban, La Camilla.

In Suedia isi continua si cariera de actor, jucand numeroase roluri in teatru, lungmetraje si filme muzicale. Printre filmele in care a aparut se numara: "The Buddy Holly Story", "Showboat", "Jesus Crist Superstar" si "Miss Saigon".

Intre anii 1994-2004 a fost solist al trupei Boney M, condusa de Sheyla Bonnick, perioada in care a sustinut sute de concerte in intreaga lume si a colaborat cu Laura Pausini, Mary Wilson, Patti La Belle, Clarence Clemmonds - din trupa lui Bruce Springsteen, E Street Band, La Camilla - de la Army of Lovers, ABBA, Kee Marcello - de la Europe, Lutricia McNeal si Marie Fredriksson - de la Roxette.