Agentia Nationala pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) a aprobat, pentru Programul national pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului, un buget pentru acest an de 5 miliarde de lei.

De prevederile acestui program pot beneficia toti agentii economici care se incadreaza in categoria intreprinderilor mici si mijlocii, persoanele fizice/asociatiile familiale autorizate, precum si asociatiile profesionale sau fundatiile etc.

Prin program vor fi sustinute urmatoarele activitati eligibile: participari la targuri si expozitii internationale, organizate in strainatate, cu stand propriu sau in asociere cu alti agenti economici, pentru care se acorda o finantare maxima de 25.000 RON;

participari la targuri si expozitii, organizate in tara, pentru care se acorda o finantare maxima de 10.000 RON; elaborarea si productia de materiale de promovare a agentului economic, redactate in limbi de larga circulatie internationala, pentru care se acorda o finantare maxima de 10.000 RON. etc.