Miliardarul Irinel Columbeanu a fost luat la "bani marunti" de Catalin Maruta. Prezentatorul TVR 2 l-a chestionat despre noua sa iubita, dar si despre una dintre foste, interpreta Anna Lesko.

"Domnule Columbeanu, la dvs. in Rolls Royce se asculta Anna Lesko?", a lovit Maruta. Dar cea care a oferit raspunsul a fost Monica, noua iubita a lui Irinel Columbeanu, care a marturisit ca o admira pe Lesko si ca asculta adesea muzica moldovencei, chiar si in masina lui Irinel.

AMOR CU BANI

Monica este din Bacau si pana acum a castigat un singur concurs de frumusete. Cu mult mai inalta decat Irinel, lucru remarcat si de Maruta, ea a intruchipat-o la Callatis pe una dintre "zeite". Impresionat de iubitele de pe lista lui Columbeanu, moderatorul Clubului Callatis a dorit sa afle reteta succesului in amor.

Nu a primit ingredientele exacte, insa Irinel a dat de inteles ca masinile de lux si banii ajuta.

GIUGIULELI NON-STOP

Pentru a arata carcotasilor ca dragostea dintre el si Monica este sincera, Columbeanu nu i-a dat drumul la mana iubitei pe tot parcursul emisiunii si, la un moment dat, s-au si sarutat. Ambitionat de succesul la femei pe care il are bogatul om de afaceri, Maruta a promis ca nu se lasa pana cand nu scoate si el o juna la plimbare sub clar de luna.

Gabriela Botezat, cu numele de scena Blanche, este o alta ex-iubita a miliardarului. Relatia dintre cei doi nu a durat foarte mult, se pare din cauza faptului ca Blanche ar fi calcat stramb. Oricum, cat timp a fost cu Irinel, ea a fost incoronata Miss Romania.

Generos cu fostele sale iubite, Irinel Columbeanu le-a ajutat pe fiecare dintre ele sa-si gaseasca un drum in viata. Anna Lesko si-a cladit cariera muzicala, iar dupa despartire a ramas cu "un palatel" si ceva bani pusi deoparte, dupa cum a afirmat Irinel.