Noul terminal Nokia N90 este disponibil in Romania.

Telefonul cu camera Nokia N90 este varful de lance al gamei de dispozitive multimedia de inalta performanta Nokia Nseries, recent lansata de Nokia. Nokia N90 este primul dispozitiv mobil dotat cu tehnologie optica de la Carl Zeiss si cu o serie de functii avansate pentru camera, care asigura o calitate video excelenta.

Nokia N90 este dotat cu o serie de functii avansate pentru camera, care asigura calitatea deosebita a fotografiilor si a filmelor.

Acest terminal dispune de o camera de 2 megapixeli cu autofocus, blit integrat, dispunere macro pentru reproducerea fidela a imaginilor surprinse de la mica distanta si posibilitati avansate de captura video, la rezolutie CIF, cu capabilitati de editare pe telefon.

Imprimarea imaginilor de inalta calitate se face usor cu Nokia N90, prin intermediul solutiei de imprimare Nokia XpressPrint, care le ofera utilizatorilor o intreaga gama de optiuni de imprimare.

Spre exemplu, atunci cand este utilizata functia de imprimare prin PCBridge, telefonul este conectat direct la o imprimanta foto compatibila printr-un cablu USB. De asemenea, solutia de imprimare Nokia XpressPrint permite imprimarea fara fir cu ajutorul tehnologiei Bluetooth.

In plus, cartela multimedia (MMC) poate fi extrasa de pe laterala telefonului si introdusa intr-o imprimanta compatibila.