"Daca as fi fost presedinte as fi vrut sa fiu ca Traian Basescu, un presedinte-jucator, care se implica." Declaratia a fost facuta de liberalul Teodor Melescanu in emisiunea "Intrebarile Realitatii" realizata de Carol Sebastian pe Realitatea TV.

Melescanu a dezvaluit in premiera ca PSD-ul a contactat PNL-ul intre cele doua tururi de scrutin in vederea unei colaborari, insa liberalii au respins orice propunere de colaborare.

Discrepanta mare dintre opiniile premierului Tariceanu si cele ale presedintelui Basescu sunt puse de Melescanu pe seama surselor diferite de informare ale celor doi.

In aceeasi ordine de idei, "iesirile" in public ale lui Traian Basescu din ultimele zile sunt apreciate ca fiind corecte, insa crede ca sistemul politic din Romania nu va putea fi functional daca nu exista o colaborare eficienta intre presedinte si primul ministru.

Melescanu agreeaza idea concursului pentru ocuparea posturilo de sefi de vama dar spune ca trebuie luate masuri ca acesta sa se desfasoare corect altfel nu se va obtine nimic decat o crestere a spagilor.