Steven Seagal a sosit la Premiile VIP escortat de bodyguarzi si de cele zece manechine alese sa ii fie asistente pe toata perioada sederii in Romania.

Actorul american si-a facut aparitia la finalul ceremoniei exact cand era stabilita premierea lui pentru actele caritabile destinate sinistratilor romani. Seagal a poposit in Sala Ronda a hotelului Intercontinental insotit de bodyguarzi si de zece manechine de origine romana.

Pentru a parea si mai importante, fetele discutau intre ele in limba engleza, pentru ca naivii sa creada ca sunt conationalele celebrului actor.

Seagal a primit premiul special si a declarat ca va mai ramane inca doua luni in Romania. In acest timp, el va incerca sa mai ajute oamenii aflati in suferinta. Actorul a primit, pe langa diploma, si o caricatura semnata de Ovidiu Stanciu.

Casting intim

Cele zece asistente ale lui Steven au fost alese de actor in urma unui casting facut in urma cu trei saptamani. Initial, cei de la Castel Film au chemat fetele pentru a alege trei care sa interpreteze roluri de stripteuze, pentru filmul "Toyman" in care actorul de 54 de ani joaca rolul principal.

Dar Seagal a profitat de ocazie pentru a-si alege mai multe asistente personale pe care le-a intrebat daca au iubiti si daca vor accepta sa mearga cu el la restaurant.

Steven Seagal a fost asaltat de fanii doritori de autografe. Printre admiratori s-au numarat chelneri si cateva vedete din Romania: Eugen Cristea, Catalin Crisan si Cove. Actorul s-a semnat pe hartiile de pe mese pe care scria "Rezervat".