Dupa o pauza de aproape un an, Anda Adam revine in peisajul muzical romanesc. Vedeta si-a vazut in tot acest timp de viata sa personala, de afacerea ei si s-a ferit de ochii indiscreti ai presei. Nu ca si-ar fi dorit acest lucru, insa contractul pe care il are semnat cu casa de discuri ce o promoveaza nu-i permitea ca pana la momentul lansarii sa mai iasa in vreun fel la rampa.

Iata ca a venit si momentul mult asteptat! Anda intra pe piata muzicala romaneasca cu un nou album si un nou videoclip, realizat de fratii Moga.

Cu siguranta a iesit ceva bun, caci fabrica de hituri Marius Moga nu se dezminte nici o secunda de apelativul ce l-a consacrat.

Desi a lipsit de pe lista noutatilor discografice o perioada, Anda a fost foarte activa, si nu departe de domeniul ei preferat: a luat in mod constant lectii de canto si de coregrafie si are propria afacere. Dar cum dragostea dintai nu se uita niciodata, Anda a hotarat ca afacerile merg si singure si ca este timpul sa aiba un prim album.

Foarte exigenta cu sine in tot ceea ce face, Anda a muncit din greu, a repetat si dupa aproape un an s-a declarat multumita de piesele inregistrate in studioul lui Marius Moga.

Evident ca urmatorul pas a fost alegerea single-ului – o munca usoara la prima vedere.

N-a fost insa asa. Fiecare piesa de pe album putea candida cu succes pentru un prim single. Castigatoare a fost piesa "Ce ti-as face (Selecta)" – feat. Alex, piesa ce va aparea in curand pe posturile muzicale de televiziune.

Regizat de Iulian Moga, videoclipul a presupus o adevarata desfasurare de forte: peste 50 de figuranti, inchirierea celor patru locatii (terenul de baschet al unei scoli, Arenele Romane, acoperisul unei cladiri si un complex cu circuit inchis din Baneasa), perfectarea sincroanelor cu cei opt dansatori si multa negociere cu mama natura pentru ca filmarile fiind de exterior, vremea trebuia sa fie

exemplara: fara nici un nor.

Mai sexy ca niciodata, Anda s-a straduit sa ramana fresh peste 30 de ore cat au durat filmarile si, din cate spune ea, a si reusit.