Teoretic, meciul de aseara era cel mai mare solist al etapei. Numai ca fotbalul are legatura cu matematica asa cum are baba cu mitraliera. In afara de "capul" lui Moldovan (5), banatenii au macinat toata prima repriza in van, iar "plaiesii" au capatat usor-usor curaj.

Dupa ghiuleaua lui Trofin (18), a iesit la rampa Marius Croitoru (26), cu golul carierei, calmantul ideal pentru reflexele si asa paralizate ale oaspetilor.

Oli a fortat cu 3 virfuri dupa pauza, insa n-a izbutit sa scoata si aerele de vedeta din capul elevilor sai. Amfritrionii si-au vazut muncitoreste de treaba, au dominat nu doar tactic confruntarea, astfel ca succesul lor n-a mirat pe nimeni.

Doar 300 de dolari pentru bacauani

Chiar daca au invins una dintre favoritele la titlu, jucatorii lui Popovici urmeaza sa incaseze numai 300 de dolari, recompensa normala pentru un succes pe teren propriu.

"Stim ca Timisoara joaca pe mii de euro la victorie, dar noi sintem vai mama noastra, trebuie sa ne multumim cu putin", a marturisit un fotbalist bacauan.

Olaroiu huiduit

Antrenorul oaspetilor, Cosmin Olaroiu, a fost fluierat copios de galeria bacauana pe tot parcursul meciului, fiind taxata fiecare iesire de sub copertina bancii de rezerve.

"Ai distrus Nationalul!", "Cumpara-l si pe Chivorchian!" au scandat suporterii moldoveni la adresa tehnicianului timisorenilor, care a preferat sa ignore mesajele din tribune. / Claudiu Berbece (Bacau)

Suporterii vind sucuri sa faca rost de bani!

Galeria bacauana nu i-a incurajat pe elevii lui Cristi Popovici in primele 20 de minute ale meciului, fanii fiind suparati pe hotarirea presedintelui Gheorghe Chivorchian de a nu mai sustine financiar deplasarile si coregrafia suporterilor.

"Nu va pasa de noi!" si "Chivorchian, du-te la femei!", au scandat "Taurii furiosi", care l-au aclamat in schimb pe Dumitru Sechelariu. Aseara, mai multi fani au vindut sucuri pe stadion ca sa faca rost de bani pentru deplasari! y Claudiu Berbece, Catalin Barzaghideanu (Bacau)

Seche in tribuna

Dumitru Sechelariu (foto, un rind mai sus decit Emil Rosianu) a fost aseara prezent in tribuna oficiala a stadionului care i-a purtat numele, aceasta fiind prima aparitie in public de cind a fost eliberat din arestul PNA. Venit cu 5 minute inainte de startul partidei, fostul primar s-a bucurat zgomotos la golul marcat de Croitoru.

Sechelariu a fost retinut pentru o luna de zile de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de afaceri dubioase in timpul mandatului sau de primar al Bacaului, dar judecatorii au hotarit cercetarea lui in stare de libertate. / Catalin Barzaghideanu.