Nedved nu-l vede cu ochi buni pe Mutu. Si nu e vorba despre apropiatul meci din preliminariile CM 2006 de pe 3 septembrie, impotriva Romaniei, in care cehul ar putea reveni la "nationala". "Furia blonda" se teme ca isi va pierde postul in prima echipa la Juve!

Evolutiile bune din ultimele amicale, laudate de presa italiana, l-au facut pe "Briliant" o solutie competitiva pe extrema stinga pentru antrenorul Capello.

"La Gazzetta dello Sport" a scris dupa meciul cu Napoli ca "Mutu a semanat perle, l-a pus in umbra pe Del Piero, iar Nedved stie ca daca nu-si va recapata forma va simti in ceafa rasuflarea rece a romanului".

Cehul si-a aparat postul: "Mutu a dovedit ca poate juca bine si folosit mijlocas stinga, chiar daca el ar prefera sa evolueze atacant. Mie imi convine mai mult la mijloc, mai putin aproape de virfuri. Cu o conditie fizica mai buna, pot ajunge insa la poarta fara probleme".

"Mutu joaca bine ca mijlocas stinga, totusi cred ca el ar prefera sa evolueze in atac". Astfel a cautat Pavel Nedved o redirectionare a romanului, constient fiind ca evolutiile acestuia in ascensiune ii ameninta postul de titular pe flancul sting la Juventus.

Aseara, contra Milanului in "Trofeul Berlusconi" (1-2), rivalitatea lor a inregistrat o noua provocare. Aflat iar in prima echipa, insa pe dreapta, Nedved a fost faultat tare de Maldini. N-a putut continua, iesind cu dureri la glezna stinga. In loc a intrat, ca de-obicei, Mutu (18).

Adrian a vrut repede sa profite de ocazie, sa arate ca-i mai bun. A incercat multe. Sut in diagonala prins in doi timpi de Dida. Centrare, dar reluare peste poarta Ibrahimovici.

Alt sut, o noua parada a portarului gazda. Imediat dupa pauza a obtinut o lovitura libera la 18 metri, pe care a batut-o in zid. Egalarea gazdelor, Kaka finalizind o combinatie Seedorf - Sevcenko, nu l-a dezarmat.

Desele schimbari l-au scos insa din ritm, la fel cum s-a intimplat cu jocul, punctat doar de golul victoriei milaneze semnat de Serginho, la o lansare Rui Costa.

Si, cum Mutu nu a dezamagit, "Gazzetta dello Sport" confirma : "Nedved stie acum ca, daca nu-si va recapata forma, va simti in ceafa rasuflarea rece a romanului".