In sfarsit, apare primul kit mai serios de modificare a modelului Logan, de origine autohtona. De unde putea sa vina mai bine ideea si realizarea acestui kit, decat de la „mama masinilor”, adica de la Pitesti.

Aflat in lucru, kit-ul de caroserie al modelului Logan Pilot Power Tuning din imagini este, cel putin dupa parerea noastra, la fel de bun ca si cel propus de Zender in cazul proiectului AM, ba chiar pe alocuri mai bine profilat.

Pana acum, masina poate fi echipata cu un kit exterior PILOT - design, format din spoilere fata-spate si praguri, cu sau fara lacasuri de proiectoare. Nu lipseste un sistem de evacuare cat-back din inox, marca Borla ProXS, cu doua iesiri.

Suspensiile sunt de asemenea modificate si in locul rotilor originale au fost prevazute jante Rial 16", echipate cu anvelope 205/45R16. Se pare ca vor urma jante de 17”.

Va vom tine la curent cu evolutia proiectului, ajustand acest articol pe masura ce apar noi informatii si fotografii. Ii multumim pe aceasta cale lui Cosmin, coordonator al service-ului Pilot, pentru sprijinul acordat in realizarea acestui material.