Patronul giulestenilor, George Copos, l-a demis aseara pe Razvan Lucescu din functia de antrenor al Rapidului. In semn de solidaritate cu tehnicianul, presedintele Dinu Gheorghe si-a prezentat si el demisia din fruntea clubului.

Fire extrem de exigenta, vicepremierul George Copos, care in timpul liber mai face si pe patronul Rapidului, s-a plictisit de Razvan Lucescu si a decis sa-l dea afara dupa remiza de pe teren propriu cu FC Arges, scor 1-1, din etapa a 2-a.

SOLIDARITATE. Foarte apropiat de familia Lucescu, cu care face afaceri la Brasov, presedintele Dinu Gheorghe, care avea o relatie tot mai tensionata cu vicepremierul, a decis si el sa debarce din fruntea clubului de sub Podul Grant.

Masura lui "Vama" l-a lasat pe Copos fara oameni in fruntea echipei, vicepremierul trebuind sa lase acum problemele guvernamentale pentru a se ocupa de fotbal, desi acest domeniu nu figureaza printre prioritatile Cabinetului Tariceanu. Copos este foarte aproape acum de a-l readuce in Giulesti pe Mircea Rednic.

SIRET. Patronul grupului Ana a folosit semiesecul cu FC Arges ca pretext pentru demiterea lui Razvan Lucescu. De fapt, George Copos l-a asteptat la cotitura pe tehnician, golul pitesteanului Tanasa reprezentand un motiv de jubilare pentru vicepremier. Patronul Rapidului nu a mai stat pe ganduri si l-a inlocuit pe Lucescu Jr. Copos a criticat jocul echipei dupa fiecare partida.

La finalul jocului din turul doi al Cupei UEFA s-a declarat nemultumit, chiar daca giulestenii castigasera cu 3-0 in fata lui Vardar Skopje.

MITING IMPOTRIVA PATRONULUI

La finalul jocului cu FC Arges, scor 1-1, suporterii Rapidului, care au luat loc la peluza dinspre Teatrul Giulesti, l-au huiduit pe Dinu Gheorghe. Acesta a inghitit in sec si a preferat sa nu comenteze. La conferinta de presa ce a urmat partidei, antrenorul Razvan Lucescu s-a plans ca nu exista unitate in club, facand referire la tensiunile dintre George Copos si "Vama".

Masurile luate aseara de patronul Rapidului au avut darul sa-i nemultumeasca pe suporterii echipei, care nu cred ca schimbarile la nivelul conducerii vor avea darul sa schimbe jocul echipei. Liga Suporterilor Rapidisti a anuntat ca va organiza un mars de protest impotriva vicepremierului.

Fanii gruparii de sub Podul Grant ii cer lui Copos sa ii lase pe cei care se pricep la fotbal sa se ocupe de Rapid, sugerandu-i sa-si vada doar de afaceri si de politica.