Echipa antrenata de Ladislau Boloni a suferit a treilea sau esec consecutiv in campionatul Frantei. Dupa ce anul trecut, Rennes a terminat pe locul 4, asigurandu-si asfel calificarea in Cupa UEFA, gruparea franceza ocupa in prezent ultima pozitie a clasamentului, fara nici un punct si fara nici un gol marcat, dar cu 8 primite.

Debutul catastrofal cu doua infrangeri, primul in meciul cu Lille (0-1), al doilea in partida cu Nantes (0-3) a culminat in a treia etapa defasurata sambata. Nou promovata Le Mans a produs cea mai mare supriza a etapei, reusind sa invinga pe Rennes cu nu mai putin de 4-0.

Intreaga presa sportiva franceza isi arata ingrijorarea pentru forma slaba prin care trece formatia, mai ales ca urmeaza meciuri si mai grele pentru echipa lui B?l?ni. Rennes isi va incepe parcursul in UEFA, iar in campionat urmeaza sa intalneasca pe propriul teren pe Olimpique Marseille, Auxere si Bordeaux si pe Nancy, Monaco si Lens in depasare.

Dar cu jucatori "apatici si debusolati" cum ii numeste "Le Telegrame", Rennes se pare ca va mai avea parte multe esecuri.