Schimbarea strategiei

Prea multi sefi la Radio Romania

de     Radio Romania
Marţi, 16 august 2005, 0:00


Noul Consiliu de Administratie a Societatii Romane de Radiodifuziune
are in vedere aplicarea pana la sfarsitul anului a unei organigrame de
functionare. Vizata este reducerea numarul de sefi dar si o structura mai supla in care relatia dintre management si jurnalist sa fie mai apropiata si responsabilitatile clar stabilite.

Radio Romania precizeaza citand un interviu acordat agentiei Mediafax, de presedintele director general al Radiodifuziunii Romane, Maria Toghina, ca pentru noile structuri vor fi organizate concursuri.

Potrivit sursei, noua organigrama nu vizeaza restructurari de personal ci o reasezare a posturilor, asftel incat productia de baza a institutiei, emisiunile sa nu fie afectate.

Societatea Romana de Radiodifuziune are datorii de peste 500 miliarde lei vechi, dintre care peste 300 miliarde lei urmeaza a fi platiti intr-o perioada de pana la un an.

Aceste date sunt cuprinse intr-un raport privind situatia financiara a institutiei la data de 30.06.2005, care este publicat pe site-ul srr.

Restul datoriilor, de aproximativ 200 miliarde lei vechi, sunt de platit intr-o perioada mai mare de un an.33 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version