In urma cu cateva luni, va prezentam un material despre un pictorial al Nicoletei Luciu pentru revista americana Playboy. Atunci au fost infirmate toate zvonurile, insa astazi, este o certitudine. Nicoleta Luciu va aparea in revista de peste Ocean.

Cea mai sexxy femeie din Romania, pe numele ei Nicoleta Luciu, se pregateste de o colaborare cu revista americana Playboy, dupa cum aflam din ultimul numar al revistei VIP.

In urma cu ceva vreme, Nicoleta a filmat un CD de promovare pentru americani. Regizor a fost binecunoscutul Petre Nastase. Se pare ca Nico a fost "imbracata" intr-o lenjerie foarte sexxy, care le va suci cu siguranta mintile americanilor.

"Este adevarat, am colaborat cu Nicoleta la acest proiect. Filmarile au durat doua zile", a declarat Petre Nastase, in vreme ce reprezentantii din PRO TV sustin ca "nu este adevarat... Nicoleta are un alt proiect pentru Romania".

Contactata telefonic, bruneta a marturisit: "Este adevarat. Am filmat ceva pentru revista "Playboy" timp de doua zile si sper din suflet sa le placa celor din America".