Vicecampioana olimpica de la Atena, Ionela Tirlea-Manolache, a devenit marti prima sportiva in activitate din Romania care si-a marit bustul cu ajutorul bisturiului.

Realizata la o clinica particulara din Bacau, aceeasi la care au apelat si vedete din lumea artistica autohtona, operatia cu proteze de silicon Matrix a durat aproximativ o ora, sub anestezie generala si a costat aproximativ 3.000 de euro.

"Am dormit, nici n-am simtit. Nu port bandaje, doar niste plasturi peste zonele in care a avut loc incizia. Stiu ca e recomandat sa nu dorm o perioada peste implant, iar in rest, n-am nici un fel de dureri", a declarat ieri Ionela, care a adaugat ca "sa nu-si inchipuie oamenii ca sint o Pamela Anderson, e ceva mediu".

Atleta si-a programat operatia in aceasta perioada tocmai din cauza pauzei fortate pe care a trebuit sa o ia in urma accidentarilor care au facut-o sa rateze sezonul de concursuri. La jumatatea lunii septembrie, ea va pleca in Canada, la Edmonton, unde sotul ei, Dani, lucreaza ca functionar bancar. Cei doi s-au casatorit in toamna anului trecut, la Bucuresti.

Monica Iagar - urmatoarea?

Una dintre cele mai bune prietene ale Ionelei, Monica Iagar, care a anuntat de curind ca se retrage din sport, a ramas surprinsa de rapiditatea cu care Tirlea si-a facut implantul.

Nadia are de un an "sini noi"

In ultimul ani, dupa ce a facut implantul cu silicon, Nadia Comaneci a uimit la fiecare aparitie publica. Fie cind a mai venit prin tara, fie la diferite festivitati la care a fost invitata in strainatate.

Ultima ocazie, cind fotografii nu au ratat ocazia de a imortaliza noul ei aspect, a fost in mai anul acesta, la Gala Premiilor Laureus.