www.gie2.com - o baza de date cu experti pentru proiecte finantate de Comisia Europeana este acum operativa, iar accesul este complet gratuit. Aceasta promoveaza experti cu un inalt grad de profesionalism si o vasta experienta in aria lor de activitate.

O astfel de baza de date este un instrument foarte util in gasirea expertului cautat, o data ce cautarea unui bun expert, cu un profil adecvat cerintelor impuse de beneficiarii proiectelor se dovedeste a fi, adeseori, o misiune dificila si costisitoare.

La adresa respectiva se gaseste un instrument modern si rapid de cautare a celor mai buni experti romani si straini, seniori si juniori cu experienta in proiecte finantate de organisme internationale precum Comisia Europeana (Phare, ISPA, Sapard), BERD, USAID, Banca Mondiala, dupa cum au declarat reprezentantii companiei ce administreaza site-ul respectiv.

Gama de domenii acoperita este foarte larga, din care mentionam: protectia mediului, agricultura, administratie publica, transport, energie, comunicare. O alta oportunitate se adreseaza expertilor independenti.

Acestia o pot utiliza ca un mijloc sigur de mediatizare a propriului CV si ca motor de cautare a diferitelor oportunitati de angajare in proiecte nationale si internationale.