Dragii mei cititori, a sosit momentul sa va fac o marturisire teribil de grea si coplesitor de jenanta: iar am fost, iar n-am cistigat! Ma refer, evident, la participarea mea, de pe canapeaua din sufragerie (in calitate de telespectator, va sa zica), la emisiunea-concurs „Tu esti! Tu cistigi!“ de la PRO TV, aia cu intrebari ingrozitor de dificile din viata vedetelor noastre dintotdeauna si de

pretutindeni. Ultima data cind am urmarit aceasta emisiune-concurs, m-am incapatinat sa raspund la una dintre aceste intrebari. S-a intimplat cu destul de putin timp inainte ca una dintre concurente sa mimeze „3 Sud Est“ (!). Fac aceasta precizare ca sa va dovedesc ca am urmarit o buna parte din emisiune cu maxima atentie.

Intrebarea la care n-am stiut eu sa raspund suna cam asa: „Cu cine a avut o relatie de scurta durata Delia de la N&D?“ Variantele de raspuns erau: Ion Ion Tiriac (fiul lui Ion Tiriac) si Edi Iordanescu (fiul antrenorului Anghel Iordanescu). Am ramas blocata in fata intrebarii cu pricina si n-am avut curajul sa aleg una dintre variantele care-mi stateau la dispozitie.

Nu ca n-as fi stiut ca Delia a fost, pentru o vreme, iubita lui Iordanescu jr., dar mi-a fost pur si simplu teama ca ea sa nu fi fost si iubita lui Tiriac jr.

• Intr-o seara, la „6, vine presa!“ erau invitati Mihai Mitoseru, Fizz si inca un domn pe care - imi cer triliarde de scuze! - n-am retinut cum il cheama. Nu am urmarit emisiunea cu atentie si veti intelege, probabil, de ce, fara sa va dau vreo explicatie.

Ce m-a marcat, totusi, de nu mi-am revenit nici pina-n ziua de azi a fost faptul ca l-am auzit, in treacat, pe Fizz vorbind despre „Daca nu Fizz, atunci cine? – partea a doua“. Din cite stiu, acesta e numele unui single de mare succes si totodata al unicului album pe care l-a scos, in toata cariera lui artistica, Fizz.

E drept ca am incercat de vreo trei ori sa ma asigur ca nu vorbesc prostii, intrind pe site-ul „artistului“ si accesind sectiunea „Muzica“, dar in afara de poza enervanta a lui Fizz nu a aparut nimic altceva, asa ca am renuntat. Pentru ca, indiferent daca respectivul titlu e doar de single sau e si de album, tot nu mi se pare in regula chestiunea cu „partea a doua“.

In afara de cazul in care Fizz nu tine mortis sa concureze cu serialul „Tinar si nelinistit“ care a depasit 6.000 de episoade. Mi-l si imaginez pe Fizz peste vreo 20 de ani, infasurat intr-o blana de leopard cam jumulita de la atita purtat si tinind un discurs arogant, la lansarea albumului „Daca nu Fizz, atunci cine? – cea de-a 5.681-a parte“. Brrrrr…