Duminica de la ora 15, in direct la TVR 1, pilotii din Formula 1 se vor intrece pe un nou circuit, cel din Turcia. Acesta este ultimul venit in familia F1, iar pilotii s-au declarat entuziasmati de ceea ce au gasit.

"Sunt impresionat, si nu numai de facilitati. Pista este si ea un pic diferita fata de ceea ce am vazut pana acum in Bahrain sau China", a declarat Alonso, dupa ce s-a antrenat pe circuit.

In alta ordine de idei, Michael Schumacher a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului "Hurriyet", ca se considera "un Mozart al circuitelor" si ca monopostul este pianul sau.

Pilotul german a afirmat ca remarcatii lui din acest sezon sunt Alonso si Massa. "Alonso face o treaba extraordinar de buna si are o masina care ii permite sa-si demonstreze talentul. Felipe Massa, la randul sau, este foarte talentat", a afirmat pilotul german.

In prima zi de antrenamente, desfasurate ieri, pilotii scuderiei McLaren s-au dovedit cei mai rapizi, Pedro de la Rosa terminand primul, in timp ce pe locul doi a sosit Raikkonen. Pilotii echipei Ferrari au terminat pe locurile opt, Schumacher, respectiv 17, Barrichello.