Gloria a mai bifat o excursie la Pitesti. De ce excursie? Pentru ca pina ieri, aflati in epoca reciprocitatilor fara sfirsit, argesenii nu pierdusera acasa niciodata in fata ardelenilor, acumulind 10 victorii si 3 remize.

Acum s-a mai adaugat inca un succes in dreptul gazdelor, dar de data asta jucatorii lui Sabau au si scuza ca au evoluat o ora cu un om in minus.

Fane Preda probabil a inceput sa se gindeasca la pensie, fiindca pina in minutul 75 nu a avut ce apara. Atunci Mindrean a sutat puternic, dar mingea s-a dus in bara. Si cam atit in dreptul oaspetilor.

Argesenii au beneficiat din plin de eliminarea grabita a lui Matei. Au deschis scorul imediat prin Tanasa, l-a urmat Nastasie, au mai avut doua bare si alte trei ocazii de a inscrie.

Cel mai dificil adversar al fotbalistilor pitesteni ieri pare sa fi fost Sorin Cirtu, care si-a biciuit verbal jucatorii de pe margine, mai ceva ca ploaia de afara.

Stanisteanu a gresit

In minutul 21, la un duel aerian intre Ciprian Tanasa si Dan Matei, fundasul ardelean l-a jenat usor pe atacant in momentul in care mingea se apropia de cei doi din centrare. Arbitrul Victor Stanisteanu a dictat foarte usor penalty si l-a eliminat pe fundasul ardelean.

Reluarile TV nu surprind o iregularitate clara a aparatorului. In nici un caz el n-ar fi meritat cartonasul rosu, pentru ca Tanasa se afla intr-o pozitie iminenta de gol, dar nu controla balonul.