Manechinul Valentina Pelinel este indragostita pana peste urechi de deputatul PNL Cristian Boureanu. Are si de ce.

Tanarul politician stie cum sa o faca fericita si ii ofera uneia dintre cele mai bogate top-modele originare din Romania (n.r. - Valentina Pelinel este unul dintre putinele manechine autohtone care a „spart“ piata modelingului international, castigand la New York aproximativ 200.000 de dolari pe contract) exact ce are nevoie: dragoste si liniste.

Dupa ce au petrecut o vacanta de vis in Grecia, unde au vizitat, printre altele, Insula Rhodos, la o temperatura ce depasea 40 de grade Celsius, cei doi amorezi au poposit cateva zile si la Mamaia.

Mai ales ca deputatul avea si ceva treaba la scoala de vara a tinerilor liberali. Locul ales de celebrul cuplu a fost, desigur, Hotelul Rex din Mamaia, unde cea mai ieftina camera se inchiriaza cu 165 euro pe noapte.

Sarutari patimase

Sambata, 20 august, paparazzi ATAC a stat cu obiectivul aparatului foto pe cei doi tineri, imortalizandu-le imbratisarile, atingerile tandre si sarutarile pline de pasiune pe care si le imparteau.

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, unul dintre cele mai frumoase cupluri de indragostiti, si-au facut de cap in mare, de care s-au bucurat din plin. S-au jucat in apa si s-au sarutat, facandu-i invidiosi pe vecinii de sezlong.

Privirile atintite asupra lor nu demonstreaza altceva decat ca celor doi indragostiti le sta bine impreuna si ca emana dragoste, fericire si libertate.