Clanurile de rromi din zonele limitrofe ale Capitalei s-au razboit pe viata si pe moarte in localitatea Cernica. Infractorii au folosit pistoale de 9 mm si grenade militare. In mijlocul povestii s-a aflat Petrisor Duduianu, mult mai cunoscut sub numele de Cristofor, care in prezent ar fi trebuit sa fie la inchisoare, dar a beneficiat de o intrerupere a pedepsei pe caz de boala.

Mai multi membri ai lumii interlope condusi de Petrisor Duduianu au dorit ieri seara sa efectueze mai multe raiduri la casele unor rivali. Dupa ce au atacat locuinta clanului Calan din Cernica, bodyguarzii lui Duduianu au vrut sa se indrepte spre un alt membru al acestei grupari in sectorul 2 din Bucuresti.

Speriat, acesta a anuntat politia, iar oamenii legii au intrat in contact cu realitatea dura pe care refuza sa o recunoasca. Infractorii trasesera de mai multe ori cu arma si aruncasera o grenada defensiva la locuinta pe care o atacasera in Cernica.

Desi situatia a fost extrem de grava, politistii incearca sa ascunda acest lucru. "Din strada s-au auzit mai multe impuscaturi", se arata sec in comunicatul IPJ Ilfov, care trece sub tacere faptul ca o grenada de razboi a fost aruncata si numai o minune a facut ca ea sa nu explodeze.

De altfel, politistii se lauda ca au identificat sapte dintre infractori, dar uita faptul ca Petrisor Duduianu a scapat si in trecut de mandatele de arestare. De altfel, oamenii legii au actionat tot timpul cu frica in momentul in care s-au razboit cu familia condusa de acest infractor.