Deputatul liberal Cristian Boureanu a fost audiat, miercuri, la Parchetul instantei supreme, in dosarul stenogramelor atribuite Delegatiei Permanente a PSD.

El a declarat ca a intrat in posesia stenogrramelor prin intermediul angajatilor sai de la agentia de presa Romnet, unde era actionar majoritar.

Boureanu considera ca stenogramele sunt reale pentru ca in momentul aparitiei lor in presa PSD nu le-a contestat ci a reclamat doar sustragerea lor.

In acest dosar au fost audiati pana acum Dan Matei Agathon, Dorina Mihailescu, Florin Georgescu si Serban Mihailescu, care au recunoscut existenta stenogramelor.

Vicepresedintii PSD, Rodica Stanoiu si Florin Georgescu au fost pusi sub invinuire, in baza articolului 13 din legea privind combaterea faptelor de coruptie.

Dosarul Stenogramelor a fost inregistrat la inceputul anului, in urma unui denunt, semnat de mai multe organizatii civice, cu privire la eventuale fapte de coruptie ce ar reiesi din stenogramele unor sedinte ale Delegatiei Permanente a PSD.