Cele doua personaje din lumea interlopa au fost singurele care au cumparat un abonament de 1.000 de dolari la meciurile Universitatii Craiova.

In urma cu doua saptamini, Universitatea Craiova anunta ca pune in vinzare abonamente pentru suporterii care vor sa stea la tribuna oficiala sau cit mai aproape de aceasta. Desi echipa si-a pierdut vedetele dupa ce a retrogradat in Divizia B, pretul unui astfel de abonament a fost fixat de presedintele Adrian Mititelu la 1.000 de dolari.

Socul a fost puternic pentru oamenii de afaceri din Banie, doar doi dintre apropiatii lui Mititelu, Jahani Farid, zis „Paul Valuta”, si Fanel Trandafir, zis „Cimino“ cumparindu-si un loc la tribuna VIP-urilor. Numele celor doi au mai fost asociate de o presupusa interventie pe linga citiva generali bucuresteni care l-ar fi obligat pe Mihai Erbasu sa cumpere firma falimentara SC Cora Craiova.

Separat, Cimino a fost implicat in mai multe scandaluri locale, fiind unul dintre capii camatarilor olteni. Paul Valuta a facut si el obiectul mai multor anchete penale, ramase nefinalizate.

Patronul Craiovei anuntase ca va folosi sumele incasate din abonamente pentru un proiect de modernizare a infrastructurii la complexul „Ion Oblemenco”, incluzind lucrari la stadion si amenajarea de noi terenuri de antrenament pentru juniori, costul total fiind estimat la 40 de miliarde de lei vechi.