Intr-un interviu acordat celui mai titrat saptaminal de rugby din Europa, „Midi Olympique“, internationalul roman Alexandru Manta (foto) marturiseste ca vrea sa revina printre „stejari“.

Cu 16 prezente la echipa nationala, ultima fiind in meciul cu Rusia din 22 martie 2003, Manta (28 de ani) isi doreste participarea la Cupa Mondiala din 2007 din Franta.

„Este un vis pentru mine. Nu am renuntat niciodata la ideea de a reveni la nationala. Vreau sa fiu cit mai bun in acesti doi ani pentru a avea cit de cit o sansa pentru a fi convocat. Eu inca sper si cred ca mai pot juca pentru tara mea“, a declarat Manta pentru „Midi Olympique“.

Titular in finala celei de-a doua competitii intercluburi ca valoare, Challenge Cup, pe care echipa lui, Pau, a pierdut-o in fata britanicilor de la Sale, locul al treilea in topul celor mai buni jucatori pe postul pe care joaca in campionatul francez, inchizator si locul 7 in topul celor mai complecsi rugbisti din Hexagon in sezonul trecut sint cele mai recente performante obtinute.

Rezultate cu atit mai apreciabile cu cit Pau a fost la un pas de retrogradare in PROD2, doar meciul de baraj cistigat in fata fostei lui echipe la care a jucat patru sezoane, Aurillac, asigurindu-i locul in elita.