Prezenta la Constanta a fostului pugilist Mike Tyson a intors litoralul pe dos. Dupa ce miercuri dupa-amiaza s-a plimbat pe faleza Cazinoului din Constanta si s-a fotografiat cu toti cei care l-au solicitat, Tyson a organizat seara o petrecere pe iahtul „Summerwind”, ancorat in Portul turistic Tomis.

Chef pe iaht cu „pasari de noapte”

Martorii spun ca americanului i-au placut la nebunie romancele inalte si slabe, pe care le-a invitat la petrecere.

Cheful, garnisit cu zeci de tinere care mai de care mai indraznete, a durat cateva ore bune, timp in care a avut loc si o parada a modei. Multe „pasari de noapte” aflate pe cheu au fost cantarite din ochi si, cele mai aratoase, chemate la bord. Cateva au avut privilegiul sa-l insoteasca pe fostul campion mondial la box si in statiunea Mamaia, in barul „Club 21”, unde a ajuns dupa ora 1.00.

Se pare ca „Iron Mike” s-a „afumat” bine de tot. La iesire, o romancuta care a petrecut cu Tyson si care parea drogata a spus ca americanul a baut doar ceai, a fumat si a dansat.

Daruri tematice pentru admiratori

Cunoscutul pugilist si prietenii sai au revenit spre dimineata pe iaht. Mike s-a trezit in jurul orei 11.00.

A luat micul dejun si s-a intretinut cu o ospatarita de la o terasa din apropiere, care a urcat la bord impreuna cu fiul ei. La un moment dat, un tanar aflat pe cheu si-a ridicat tricoul dezvelind un tatuaj cu inscriptia „Mike Tyson”. „Fuck”, a fost reactia americanului, care, placut surprins, a verificat cu degetul daca nu se sterge cumva scrisul.

Convins de autenticitatea tatuajului, el l-a luat pe pusti pe vas si l-a cadorisit cu un tricou si o pereche de pantofi sport.

Tyson a coborat in cele din urma pe uscat, unde a fost asaltat de admiratori.

Apoi a urcat pe salupa iahtului, ajungand in statiunea Mamaia.

Promisiuni pentru finala K1

La clubul „New Orient”, s-a intalnit cu organizatorii galei de selectie pentru „Local Kombat”. A stat departe de ochii presei aproape patru ore, timp in care s-a intretinut cu luptatorii K1 Ionut Iftimoaie, Daniel Ghita si Ciprian Sora, membri in juriului competitiei. De altfel, pe ultimii doi ii mai vazuse in noaptea precedenta, in Club 21.

„Am avut si eu oferte de a lupta in K1, dar nu m-a interesat.

Am acceptat sa cochetez cu ideea doar pentru a promova aceste lupte in SUA”, le-a marturisit „Iron Mike” romanilor. Aseara, la ora 20.30, era asteptat sa participe la gala „Fight Academy”, o preselectie pentru „Local Kombat”.

Motivul vizitei

Conform unor surse din staff-ul sau, Tyson a venit la Constanta la rugamintea uneia dintre cele trei insotitoare romance de la bordul iahtului sau. Intr-o discutie cu Mike, constanteanca i-ar fi spus ca nu si-a mai vazut familia de cateva luni, ceea ce l-a impresionat pe fostul pugilist.

Astfel, aflat in drum spre Odessa, Tyson a decis sa faca o escala si pe litoralul romanesc, mai ales ca a fost ispitit si cu ceva povesti despre frumusetea fetelor noastre.

(Feri Predescu, Marius Chican)