PSD neaga in continuare autenticitatea steogramelor date publicitatii de Mihai Eminescu.

Asta cu toate ca pretinsa sursa a documentelor a amenintat ca daca pana maine seara fostul secretar executiv al PSD, Dorina Mihailescu, nu recunoste autenticitatea stenogramelor, va da publicitatii inregistrarile audio ale discutiilor. La randul sau, Eminescu sporeste presiunea pe masura ce se apropie termenul limita.

"Nu exista nici o decizie ca discutiile din Delegatia Permanenta sa fie inregistrate. Nu comentam mai mult pentru ca discutam cu o persoana care nu si-a dezvaluit identitatea", a declarat Cristian Diaconescu, purtator de cuvant PSD.

Necunoscutul care semneaza cu pseudonimul ''Mihai Eminescu'' a reluat atacurile vineri, dupa audierea la parchet a fostului secretar executiv al PSD, Dorina Mihailescu.

[c:2:d]Pretinsa sursa cerea ca Dorina Mihailescu sa recunoasca autenticitatea stenogramelor. In caz contrar, "Eminescu" pretinde ca va scoate la iveala inregistrarile audio ale discutiile redate de stenograme.

Astazi, sursa a plusat si a trimis cotidianului Evenimentul Zilei un nou e-mail adresat chiar liderului PSD Adrian Nastase. Necunoscutul reaminteste in acest e-mail un pasaj al unei pretinse discutii dintre Adrian Nastase si Dorina Mihailescu.

-------------------------------

Domnule Nastase, ori Dorina ori dvs. Noua ne-ar fi placut sa fie Dorina. Stie ea de ce. Va reamintim cateva citate din casetele care contin inregistrarea delegatiei Permanente a PSD din 22 martie.

Adrian Nastase:Eu as fi vrut sa spuneti: sunt aici trei mii de... As vrea sa se inregistreze, ca poate dam caseta cu totul la ziare si nu numai... Apropo, unde merg casetele acestea, Dorina, unde ajung, unde vor sta casetele?

Dorina Mihailescu:La dumneavoastra la cabinet.

---------------------------------------

fragmente din ultimul email trimis de "Eminescu"

[c:1:d]Jurnalistii de la evenimentul Zilei cred ca Eminescu a schimbat tactica. "Miza creste acum. Scrisoarea ii e adresata lui Adrian Nastase spre deosebire de cea de vineri. Voci din PSD spun chiar ca Nastase ar fi cel vizat", considera Oana Dobre, jurnalist la Evenimentul Zilei.

Pretinsa sursa sustine ca in cazul incalcarii ultimatumului, in noaptea de luni spre marti vor aparea pe internet inregistrari ale unor discutii dintre Adrian Nastase si Dorina Mihailescu, in care se puneau la punct chiar detalii despre stenograme.

Liderul PD Emil Boc sustine ca liderii PSD sunt intr-un mare impas. "Stenogramele sunt adevarata fata a PSD, ele arata acea realitate pe care PSD a incercat sa o ascunda cat a fost la guvernare", a declarat Emil Boc.