Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in luna august, inca cinci noi unitati bancare in judetele Vaslui, Timis, Arges, Olt si Cluj. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 339 sucursale si agentii.

Cele 5 agentii ale BCR confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Noile unitati bancare au o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor, dedicat in special populatiei.

Grupul BCR raspunde in acest fel numeroaselor solicitari primite din partea clientilor sai, noile unitati bancare demonstrand inca o data ca BCR ramane fidela politicii sale de a fi cat mai aproape de clienti, de a veni in intampinarea cerintelor acestora atat prin largirea ofertei de produse cat si prin dezvoltarea retelei de unitati.

„Agentia 13 Decembrie” din Municipiul Vaslui este situata pe Str. Stefan cel Mare, Bl. 434, Parter. Agentia este cea de-a 2-a unitate BCR din Municipiul Vaslui si a 5-a unitate operativa din judet.

“Agentia Calea Lugojului” este situata in Municipiul Timisoara pe Str. Simion Barnutiu, Bl. 54, Sc. B, Parter. Agentia este cea de-a 5-a unitate BCR din Municipiul Timisoara si a 9-a unitate operativa din Judetul Timis.

„Agentia Alexandru Davila” din Municipiul Pitesti este situata pe Str. Victoriei, Nr. 26, Bl. 2, Parter. Agentia este cea de-a 4-a unitate BCR din Municipiul Pitest si a 6-a unitate operativa din Judetul Arges.

„Agentia Steaua” din Municipiul Slatina este situata pe Str. Vailor, Bl. 20, Sc. D, Parter. Agentia este cea de-a 2-a unitate BCR din Municipiul Slatina si a 6-a unitate operativa din Judetul Olt.

“Agentia Somes” este situata in Municipiul Cluj Napoca pe Str. Fantanele, Nr. 7, Bl. A, Parter. Agentia este cea de-a 7-a unitate BCR din Municipiul Cluj Napoca si a 12-a unitate operativa din Judetul Cluj.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al INFO BCR - 0801.0801.227, (0801.0801.BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

De asemenea, Serviciul INFO BCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801.BCR (*0801.227). Serviciul INFO BCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.