Top-modelul roman Catrinel Menghia nu mai imbraca rochia de mireasa in acest an. Din cauza programului sau aglomerat, ieseanca va trebui sa astepte pana in primavara anului viitor sa se cunune religios cu logodnicul sau, impresarul italian Massimo Brambati. Petrecerea de nunta era programata sa se desfasoare pe malul lacului Como, invitati fiind doar familiile si prietenii apropiati.

Din planurile initiale nu mai ramane valabila decat casatoria civila, care se va oficia in aceasta toamna, la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lui octombrie. Dar nici acest eveniment nu a fost scutit de emotii, bruneta obtinand cu mari eforturi actele necesare cununiei.

Ca sa aiba toate documentele la timp, Catrinel a petrecut cateva zile bune schimband faxuri cu parintii sai pe ruta Milano - Iasi. In cele din urma, aspectele legale s-au rezolvat, dar cu toate acestea, Catrinel nu a putut evita problema programului si a angajamentelor. De altfel, si zilele acestea le petrece departe de viitorul sau sot, tot din ratiuni profesionale.

Modelul se afla in Tunisia, unde pozeaza pentru un catalog de lenjerie intima pentru Triumph, firma cu care are un contract mai vechi. In urma cu doua luni, Catrinel s-a aflat la Berlin pentru a filma o reclama tot la Triumph. Catrinel si Massimo au reusit sa strecoare printre picaturi cateva zile doar pentru ei.

Inainte de a pleca in Tunisia, ieseanca si viitorul ei sot au fost in vacanta in Grecia, iar in luna iunie, cei doi s-au rasfatat pe malul Atlanticului, la Miami.