Controversatul om de afaceri, Florin Anghelescu a fost "calcat" de doua zile de garda financiara. Rezultatul-sute de baxuri de tigari cu timbe false. Asta dupa ce in urma cu citeva luni, firma omului de afaceri a fost amendata cu 20 de milioane de lei, pentru ca evaziunea fiscala semnata de Anghelescu este de 650 de mii de euro.

Ofiterii garzii financiare si politistii de la economic au cercetat in detaliu si cele 3 depozite ale firmei din afara Bucurestiului. Peste tot, tigari romanesti cu timbre false, toate avind aceeasi serie.

Marti, ofiterii garzii financiare au descins intr-un alt en-gross unde firma lui Anghelescu are stand. Inspectorii au fost nevoiti sa alerteze politia dupa ce angajatii societatii au incercat sa faca pierdute peste 100.000 de pachete de tigari. Marfa a fost confiscata in cele din urma.

In urma cu doua luni, Garda Financiara a descoperit ca firma la care Anghelescu este asociat nu a achitat la stat datorii in valoare de 650 de mii de euro si are lipsa in gestiune 27 de tone de tutun. Atunci a inceput cercetarea penala pentru administratorul firmei.

Momentul a coincis cu demisia sotiei sale, Stana Anghelscu, din functia de consilier prezidential.

Contactat de Realitatea tv, Florin Anghelescu a spus ca nu doreste sa faca nici un comentariu, deoarece este in concediu.