Noile tehnologii ThinkVantage(TM) sunt create pentru a inlesni lupta impotriva atacurilor la securitate si a reduce timpii de asteptare.

Lenovo a anuntat o serie de noi solutii updatate, ce sustin compania in misiunea de a livra inovatii ce aduc beneficii reale utilizatorilor. Inovatii ce ofera valoare constanta consumatorului, continuand sa diferentieze compania Lenovo de abordarea comuna a pietei.

Printre beneficiile-cheie ale potrofoliului imbunatatit de tehnologii ThinkVantage se numara update-uri usor de instalat si de folosit, management mai bun al drepturilor de acces, codificarea usoara si sigura a documentelor, precum si backup si recuperare de date superioare.

Totodata, Lenovo anunta un nou pachet de tehnologii de administrare ThinkVantage, folosind tehnologia LANDesk, ce va servi drept o umbrela pentru a consolida accesul la tehnologiile ThinkVantage in sine.

Completand abordarea end-to-end, Lenovo mai anunta serviciile ThinkPlus, axate pe suport pentru utilizare, care vor oferi clientilor posibilitatea de a folosi la maximum beneficiile disponibile.

Noile tehnologii ThinkVantage anuntate includ update-uri pentru functiile Rescue & Recovery, Client Security Solution, System Migration Assistant, ThinkVantage System Update si ImageUltra Builder.

LANDesk creeaza software ce pune la dispozitie solutii de administrare a sistemului si a sigurantei acestuia pentru departamentele IT. Solutia Lenovo creeaza de fapt Consola “ThinkVantage Management Console” pentru acces one-stop la tehnologiile ThinkVantage.

Pasii necesari protejarii datelor electronice referitoare la companie sau utilizator se inmultesc, creand frustrare si timpi morti pentru utilizatorii finali. Multe dintre noile tehnologii ThinkVantage raspund acestei tendinte si reduc pasii, simplificand utilizarea instrumentelor de securitate si productivitate.

Pachetul de servicii ThinkPlus include si aplicatiile ThinkVantage pentru utilizarea on-site si suport telefonic de la distanta, servicii de vizualizare si extensii de garantie/mentenanta.

Noi aplicatii pentru salvarea si recuperarea datelor:

- Noi capabilitati ce permit utilizatorului sa recupereze date in urma unei probleme, fara a pierde setari-cheie personalizate sau a fi nevoit sa recupereze documente

- Noi posibilitati de stocare single-instance, care pastreaza numai copiile recente ale fisierelor voluminoase, reducand marimea documentelor de tip back-up si a spatiului utilizat de pe hard drive

- Nou back-up analyzer, care ajuta utilizatorii sa selecteze corect ce fisiere sterg sau sa pastreze o singura copie de back-up a unui document, pentru a pastra un nivel scazut al back-upurilor in general

Noi Capabilitati ThinkVantage System Update:

- Conexiune directa cu departamentul de service si suport pentru drivere, software si update-urile BIOS-ului

- Integrarea distributiei de tip push si pull a aplicatiilor customer-specific in sistemul de administrare a PC-ului utilizatorului

- Inventar detaliat al datelor din sistem si alertarea sistemului de administrare a inventarului utilizatorului

Noi Capabilitati de Client Security Solution:

- Ghid usor de folosit pentru set up, care porneste imediat

- Parole de logare pentru recuperarea datelor, fara nevoia de a mai apela la un helpdesk

- Evaluarea securitatii sistemului

Pe langa acest fapt, Ultimaco SafeGuard PrivateDisk a fost inclus in noua solutie de securitate Client Security Solution 6.0, care ingaduie utilizatorilor de notebook-uri ThinkPad si PC-uri ThinkCentre sa creeze un hard disk virtual criptat, ce le permite salvarea datelor confidentiale intr-un mod mai sigur si mai usor.

Lenovo ofera de asemenea solutii de criptare completa a hard disk-ului prin intermediul optiunii Ultimaco SafeGuard Easy.

Lenovo a actualizat si versiunile altor tehnologii ThinkVantage, cum ar fi Secure Data Disposal, care actioneaza ca o masina automata de distrugere a informatiei si permite utilizatorilor sa stearga definitiv date de pe hard disk, astfel incat recuperarea lor dupa incetarea utilizarii calculatorului sa fie imposibila.