Luni, la Aeroportul „Henri Coanda“, Maria Marinescu si Cristi Chivu au fost asteptati, la sosirea din Italia, de o limuzina. Si nu una oarecare, ci un Rolls Royce ce-ti taie respiratia. ATAC a mers pe fir si a aflat ca superbul Rolls apartine tatalui vitreg al Mariei Marinescu, Mihai Bujor Sion.

Marti seara, paparazzi ATAC au „descoperit“ din nou Rolls Royce-ul cu numar de Moldova, pe Dorobanti.

Acesta a fost parcat in fata magazinului Nic. La volan? Maria, logodnica fundasului de la AS Roma. Pentru ca ora era tarzie (n.r. - trecut de miezul noptii) si Maria a dorit sa fie insotita, in dreapta sa se afla chiar tatal ei vitreg.

In cizme, ca la Hollywood

Ce cauta Maria in miez de noapte la magazinul nonstop am aflat imediat dupa ce logodnica lui Chivu a demarat... cu grija. Casierita ne-a spus ca a fost surprinsa sa vada o „domnisoara in cizme, vara si la miez de noapte, si care s-a uitat mai bine de 10 minute la o lada frigorifica cu inghetata, fara sa cumpere nimic“.

Adevarul este, asa cum se poate observa si din imaginile surprinse de paparazzi, ca Maria avea cizme lansate de altfel de Pamela Anderson, cizme ce se poarta vara, ultima moda de la Hollywood.

Si pentru ca este probabil ultima fita sa porti asemenea incaltari calduroase, cand afara sunt douazeci si ceva de grade, Maria suporta si ea cu stoicism.

Geanta Hermes de culoare albastra (n.r. - geanta ce costa in jur de 5000 de euro) pe care Maria o avea pe brat o fi un „accesoriu“ la cizme, dar sa o iei noaptea la cumparaturi, respectiv la un magazin nonstop, asa ceva, e cam mult, nu?

In fine, dupa ce le-a facut rau taximetristilor si celor doi-trei oameni ce se aflau pe strada la ora aceea si care s-au uitat lung dupa limuzina, Maria, Rolls Royceul si Mihai Bujor Sion s-au dus catre casa.