Managerul gruparii Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat ca va ierta si va uita disputele sale cu UEFA din sezonul trecut, in cazul in care forul european este pregatit sa faca acelasi lucru.

Mourinho a fost suspendat, in sezonul trecut, in Liga Campionilor, pentru doua partide, dupa ce a afirmat ca tehnicianul Frank Rijkaard s-a intalnit, in vestiar, cu arbitrul Anders Frisk, in pauza meciului FC Barcelona - Chelsea, scor 2-1, din prima mansa a optimilor competitiei. Tehnicianul portughez a mentionat ca suspendarea primita nu a afectat parcursul echipei Chelsea in sezonul trecut.

"Adevarul este ca am fost suspendat in meciurile impotriva echipei Bayern Munchen, dar partidele cu Liverpool le-am putut pregati", a mentionat Mourinho.

Echipa Chelsea va intalni din nou formatia Liverpool in faza grupelor Ligii Campionilor in acest sezon, dupa ce a fost eliminata sezonul trecut, in semifinale, de gruparea de pe Anfield Road. "Nu vreau razbunare impotriva formatiei Liverpool, nu este loc de razbunare in fotbal", a mentionat Mourinho.