In urma cu o saptamana, moderatorul Catalin Maruta a prezentat un material in care Issa de la trupa Elegance facea orice altceva decat sa cante bine.

Issa a facut marea greseala sa cante peste play-back. Asa ca tot romanul a putut auzi cam ce-i poate pielea in materie de vocalize. Pe banda se auzeau numai suspine, sufluri taiate si pauze lungi. Colega Issei a fost ceva mai chibzuita si a preferat numai sa mimeze piesa, si bine a facut.

Maruta a insistat ca fetele de la trupa Elegance sa vina in direct si sa-si exprime punctul de vedere, dar solistele s-au eschivat elegant. Numai ca, dupa emisiunea cu pricina, potrivit revistei Vip, iubita lui Costi Ionita l-a sunat pe Catalin si s-a plans ca i-a fost afectata grav imaginea si ca urmeaza sa-l actioneze in judecata.

«Sunt persoane care nu pot canta live»

Catalin Maruta nu se simte insa vinovat cu nimic. "Am sunat-o timp de doua zile pe Issa pentru a-mi confirma prezenta in emisiune. Nu am nimic personal cu fetele de la Elegance, iar materialul pe care l-am difuzat s-a dorit a fi un element de culoare prin care am vrut ca toata lumea sa vada si sa auda cum suna o inregistrare paralela si ce se ascunde sub un play-back.

Asta nu inseamna ca ele nu pot canta live. Nu am nimic impotriva play-back-urilor in emisiunile TV, insa sunt persoane care nu pot canta live nici pe scena. Si cum artisti ca Andra, Delia sau Stefan Banica jr. vin de la sute de kilometri si ajung la timp la mare, mi se pare o lipsa de respect din partea trupei fata de telespectatori, mai ales ca au facut aceasta promisiune de o luna.

Am asteptat ca Issa sa intre macar in direct, lucru care nu s-a intamplat. Nu comentez eventualitatea unui proces", a spus Maruta.

«Este o vendeta personala»

De cealalta parte a baricadei, Issa crede ca Maruta a vrut sa se razbune pentru divergentele din trecut. "Pare o vendeta personala si, cand spun asta, ma bazez pe ce am discutat cu el. Este adevarat ca Maruta ne-a tot sunat sa venim in emisiune, dar noi am fost foarte ocupate si l-am rugat sa ne inteleaga.

Stiu ca lumea se inghesuie sa vina la emisiunea lui, si probabil ca el a fost deranjat de faptul ca nu am putut fi prezente acolo. Este adevarat ca l-am sunat destul tarziu in acea seara, dar avusesem o serie de concerte in vestul tarii si condusesem 2.500 de km pana la Bucuresti. Tocmai pentru ca tinem la prestatia noastra nu am venit in emisiune. El a prezentat povestea deviata de la realitate.

In ceea ce priveste materialul din emisiune, eu nu stiam ca se ia si sunetul din microfoane si nu ne-a dat prin cap sa cantam. Se stie ca la Tv se face play-back.

Parerea mea este ca Maruta a fabricat o minidovada pentru a sustine intreaga lui pornire impotriva noastra. El este o persoana care cauta succesul prin scandal. In rest, am tot respectul pentru el, ca om de televiziune", a spus Issa.

Daca solista se hotaraste sa-l dea in judecata pe Catalin Maruta, suntem curiosi sa aflam ce pledeaza la tribunal. Oare au fost emotiile de vina pentru ca a cantat atat de prost? Greu de crezut.