Iuliana Marciuc va naste peste cateva saptamani. Desi vedeta TVR nu recunoaste, tatal bebelusului este cantaretul Adrian Enache.

Primele zvonuri despre sarcina vedetei TVR au aparut in luna februarie a acestui an. Publicul a indreptat degetul spre Adrian Enache, cel cu care Iuliana traieste o poveste de dragoste cu nabadai de zece ani incoace. Cantare-tul este insa casatorit cu Corina, fiica interpretului Teodor Munteanu, cu care are si o fetita, Diana.

Nu comenteaza

Din aceasta cauza, el nu a recunoscut paternitatea viitorului copil al Iulianei. La inceput vehement, raspunzand iritat la orice intrebare despre acest subiect.

Insa, pe masura ce burta vedetei TVR crestea vazand cu ochii, Adrian se ferea sa mai vorbeasca despre acest fapt, fiind, intamplator sau nu, plecat mai tot timpul prin strainatate. Viitoarea mamica prefera sa pastreze misterul si rosteste un interpretabil "Nu comentez!"

S-a mutat la ea

Desi este inca legat oficial de familie, Adrian s-a mutat recent cu Iuliana. Cel putin asa sustin surse din apropierea cuplului. Odata cu venirea pe lume a copilului lor, ramane de vazut daca Enache va divorta de Corina sau va alege, ca si pana acum, sa joace la doua capete.

Promisiuni nerespectate

Iubirea dintre Enache si Marciuc dureaza de peste un deceniu. Iuliana Marciuc a avut o casnicie de scurta durata cu Remus Posea de care s-a despartit pentru ca s-a amorezat de Adrian.

Nu a divortat insa decat dupa ce l-a facut pe Enache sa promita ca va face si el acelasi lucru cu sotia lui. Iuliana a divortat, insa Adrian nu s-a tinut de cuvant.