Organizatorii evenimentului Seara Campionilor (Romania '94-Brazilia '94) au decis ca o parte din banii stransi in urma meciului disputat la Timisoara sa fie utilizati pentru refacerea mai multor scoli afectate de inundatiile din zona Banatului.

Initial, organizatorii au dorit ca banii destinati victimelor inundatiilor din Banat sa fie utilizati pentru refacerea in totalitate a unei singure scoli, insa, din cauza faptului ca se apropie deschiderea anului scolar, s-a renuntat la aceasta idee.

Reprezentantul firmei "Making of Promotion", Mihai Negut, coorganizator - alaturi de impresarul Gheorghe Popescu - al evenimentului caritabil desfasurat pe 16 iulie, a precizat ca suma oferita pentru refacerea scolilor este de 220.000 de euro - 120.

000 de euro, reprezentand jumatate din banii stransi in urma organizarii evenimentului (cealalta jumatate ajungand la sinistratii din Moldova), la care s-au adaugat 100.000 de euro, donatie a unei persoane anonime. Banii vor fi folositi pentru dotarea scolilor cu calculatoare, instalarea unor centrale termice sau amenajarea unor sali de curs.