Ioan Becali a pierdut cel putin o lupta. Fostul agent de jucatori a fost aproape de a-l impune pe fostul sau "dusman", Cornel Dinu, peste tehnicianul Ioan Andone.

Dupa o sedinta de acum doua zile, avand in spate sprijinul tuturor actionarilor, mai putin al presedintelui Nicolae Badea si al lui Bagher Karimzadeh, Giovanni a hotarat sa-l impuna pe fostul antrenor al alb-rosilor in functia de director tehnic. Mutarea a constituit un prim-pas pentru a-l face pe Andone sa paraseasca gruparea din Stefan cel Mare.

Cum hotararea nu devenea valida decat dupa o intrunire a Consiliului de Administratie, sustinatorii "Falcosului" au avut timp sa se regrupeze si sa-si impuna punctul de vedere. Cornel Dinu nu a mai devenit supervizorul lui Andone si a ramas ca administrator delegat in organigrama lui Dinamo.

Declaratiile lui Ioan Becali dupa acest esec suferit in fata tandemului Badea-Andone s-au indreptat doar asupra presei, acesta considerand mass-media vinovate pentru atmosfera din sanul "cainilor rosii". "Nu stiu de ce presa inventeaza scandaluri la echipa. Daca vom vrea sa-l destituim pe Andone vom avea curajul de a organiza o conferinta de presa", a spus varul lui Gigi Becali.