in Alba Iulia a aparut un nou gen de tunsoare, "frizura a la Basescu", care face furori printre tineri. Un frizer din oras s-a specializat in acest original stil, dupa ce mai multi baieti au decis sa-si tunda podoaba capilara dupa modelul prezidential. Chiar daca pentru realizarea acestei frizuri se procedeaza invers ca la cele normale, frizerul Aliodor Chisota apreciaza aceasta noua moda.

Nimeni nu stie exact cine a avut pentru prima data aceasta idee de a-si tunde parul ca Traian Basescu. Cert e ca mai multi tineri din oras au apelat la frizerul Aliodor Chisota pentru a le face "frizura a la Basescu". La inceput, frizerul a fost oarecum derutat. Dupa ce clientii i-au explicat noul stil, Aliodor si-a intrat repede in mana si a stabilit si pretul: 6 lei grei.

"Pentru efectuarea acestei frizuri, se procedeaza invers de cum se proceda pana acum la frizurile normale. "Frizura a la Basescu" se tunde cu un numar mai mic sus, in varful capului; de exemplu, eu am tuns cu pieptenele de sase milimetri si, lateral, cu un numar mai mare, 12 milimetri", ne-a declarat Chisota.

Vasile Dinea, unul din adeptii acestei tunsori, a precizat: "Este o tunsoare foarte interesanta si a trebuit sa o incerc, pentru ca prietenii mi-au spus ca imi va sta bine cu ea. Dupa cum vad, chiar imi sta bine". Pe langa "frizura a la Basescu", clientii se pot tunde aici si in alte stiluri. Cele mai solicitate tunsori sunt creasta de cocos, depeche mode, gheara de pisica sau periuta.