Sunrise Records, firma lui Moga, se afla in celebrul district Studio City (Los Angeles), langa studioul lui Dr. Dre si in vecinatatea locului de creatie al defunctului rapper 2Pac. Moga este asociat cu un nume celebru, Matthew Nelson (in foto dreapta), unul din cei doi blonzi din The Nelson Brothers, grup ce s-a bucurat de mare succes in toata lumea, chiar si in Romania, in anii '90.

Cel supranumit "Micul Mozart", Moga marturiseste ca, pe viitor, mai bine de jumatate din an o va petrece in Los Angeles, date fiind posibilitatile contractuale legate cu faimosul colos cinematografic Universal Pictures, pentru care compune muzica de film.

De altfel, Moga s-a intors in tara doar pana la jumatatea lunii septembrie, cand, impreuna cu Randi (Andreas Stefas, solistul din Morandi si compozitor al aceluiasi label "Sunrise Records"), va lua iar drumul Los Angeles-ului. "M-am adaptat repede si fara probleme", marturiseste cel ce a stabilit axa muzicala Alba Iulia - Bucuresti - Hollywood.

"Stau intr-o vila inchiriata din Los Angeles, dar mai tot timpul ma aflu in studio. Cat despre munca prestata acolo, chiar merita daca ne gandim ca, pentru aproximativ 30 de secunde de muzica pentru - de exemplu - canalul NBC se castiga 15.000. Aici, aceiasi bani ii faci lucrand pentru 15 piese. E o diferenta", adauga Marius.

Referitor la proiectul sau de suflet Morandi, in care ba apare scenic, ba nu, Moga sustine ca prezenta sa in trupa ajuta, dar nu este indispensabila. Cat despre viitorul apropiat, Moga vrea sa inlocuiasca piesa "Love Me" (Morandi) din topurile europene cu succesul "Beijo (Uh-la-la)" si e convins ca va avea mare succes.