Ionut Ungureanu, proaspatul castigator al Trofeului Mamaia 2005, alaturi de trupa "Provincialii", pregateste cel de-al doilea album din cariera sa artistica, intitulat "Sarutul noptilor de Rai". Noul material discografic va cuprinde 11 piese, "100 % live", dupa cum ne-a asigurat artistul. Vor fi incluse si cateva featuring-uri cu Andra, Anemona Niculescu (fosta componenta A.S.I.A.

), Monica (devenita cunoscuta prin melodia "Ploaia", in duet cu Papa Junior) si Laurentiu Duta. Nu va lipsi piesa "Oameni", pe care a cantat-o prima oara Aurelian Andreescu, pe versuri de Marius teicu. Partea recitata a melodiei apartine actorului Victor Rebengiuc.

Cei cinci membri ai trupei nu s-au bucurat prea mult de masina primita la Mamaia, pentru ca au vandut-o, iar banii castigati vor fi investiti in tot ceea ce inseamna proiectul "Provincialii". "Acum este un copil mic si vrem sa-l facem mare", ne-a spus Ionut Ungureanu. Grupul "Provincialii", din Focsani, a luat fiinta in urma cu aproape cinci ani.

In 2002 a fost filmat primul lor videoclip la piesa "Un minut". Un an mai tarziu, Ionut Ungureanu a participat la trei festivaluri, de unde a plecat cu trofeele, interpretand melodia "Oameni", pe care a cantat-o si anul acesta la Mamaia.