Dupa ce Petrom a anuntat ca va mari pretul benzinei, si benzinarii particulari anunta o noua crestere a pretului la combustibili. Presedintele Asociatiei benzinarilor particulari Ion Tache a declarat pentru Radio Total ca OMV a decis aceasta majorare pentru ca nu pot face fata preturilor practicate de marii producatori de combustibil din Romania.

"PSD a facut un contract extraordinar de prost cu OMV", a declarat Tache. Vestile proaste nu se opresc aici. Taximetristii anunta si ei noi scumpiri.

Vestile proaste nu se opresc aici. Taximetristii anunta si ei noi scumpiri. Bucurestenii vor trebui sa scoata din buzunar incepand chiar de saptamana viitoare cel putin 20 mii de lei in plus pentru o cursa de 10 kilometri. Presedintele Camerei Taximetristilor din Bucuresti, Ilie Anghel a confirmat pentru Radio Total ca vor creste tarifele.

Amintim ca masurile vin ca urmare a declaratilor oficialilor de la Petrom care au anuntat ca vor mari pretul la benzina cu 900 de lei vechi pe litru, incepand de miercuri.