K Tech - Ultra PRO va ofera notebook-ul Ferrari 4005WLMi, o combinatie intre tehnologiile high-tech din lumea computerelor si a automobilelor sport.

Imbracat in rosu, purtand emblema uneia din cele mai celebre marci de automobile de pe mapamond, Acer Ferrari 4005WLMi dispune de carcasa din fibra de carbon si inteligenta pe 64 de biti.

Acer Ferrari 4005WLMi e un notebook performant. Procesorul AMD Turion 64 Mobile Technology cu 1 MB cache L2 si 2 GHz frecventa de lucru imbina in mod fericit viteza si consumul redus de energie, in timp ce memoria de 1 GB si placa video Radeon X700 cu 128 MB RAM completeaza un sistem de vis.

Mobilitatea lui Acer Ferrari 4005WLMi nu se datoreaza doar acumulatorului de Li-Ion si consumului redus de putere al procesorului ci si greutatii neobisnuit de mici pentru un notebook de aceasta categorie: 2,9 kg.

Carcasa din fibra de carbon il face pe Acer Ferrari 4005WLMi un notebook nu doar usor ci si robust, el trecand testele de cadere libera, presiune, soc si vibratie efectuate de producator.

Recomandat pentru aplicatii care necesita putere de calcul, avand abilitati multimedia greu de concurat in categoria lui, dispunand de conectica diversa si de un design ireprosabil, Acer Ferrari 4005WLMi este notebook-ul perfect pentru cei care aleg ce e mai bun.

K Tech - Ultra PRO este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Romania, oferind clientilor sai accesul la produse si servicii de inalta calitate, la brand-uri internationale recunoscute si apreciate.