Conservatorii lui Dan Voiculescu s-au luat la bataie, sambata, la alegerile pentru presedintia organizatiei orasului Baia Mare. Pentru aceasta functie au candidat doua persoane, Emil Mohan si Ioan Buteanu, acesta din urma sustinut de presedinta filialei judetene, Livia Sima.

Care l-a sustinut cu atata ardoare incat a angajat o firma de bodyguarzi pentru a-i impiedica pe votantii contracandidatului sa intre in sala de sedinte. Ca urmare, conservatorii s-au luat la bataie, pana a venit Politia.

Plin de cucuie, candidatul invins, Emil Mohan, si-a anuntat colegii de partid ca face plangere la Politie si reclamatie la Dan Voiculescu, pe motiv ca, in afara de incaierare, alegerile au avut loc nestatutar, din 112 delegati cu drept de vot participand la sedinta doar 51, pentru ca toti ceilalti isi oblojeau vanataile pe la usa.

Cu mintile infierbantate de dificultatile opozitiei, pesedistii au prestat cu meci de box la alegerile organizatiei de tineret Alba. Vineri, in cadrul conferintei de alegeri la TSD Cugir, presedintele TSD Alba, Flavius Predescu, care este si consilier judetean, si-a incercat taria pumnului in falca unui coleg din organizatia de seniori, trimis sa supravegheze procesul de alegeri.

Bataia s-a oprit in momentul in care si-au facut aparitia senatorul PSD de Alba, George Maior, si presedintele filialei, Ioan Rus, chemati sa potoleasca spiritele.

"Uneori competitia politica degenereaza", ne-a declarat George Maior, care a povestit ca "el personal nu a vazut pe nimeni care sa dea pumni, dar i s-a relatat ca a fost o discutie mai aprinsa intre Flavius Predescu si o persoana careia nu-i retine numele".

"I-am chemat pe amandoi la mine si le-am explicat ca trebuie sa aiba o prestatie, normala, civilizata", a mai spus George Maior, directorul politic de cabinet al presedintelui PSD, Mircea Geoana.